Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Ολοι κρέμονται από ένα ΚΛΑΔ(Α)Ι;

Αναρωτηθήκατε μήπως το να επιμένει κανείς στον κ. Κλαδά είναι το λιγότερο ύποπτο; Γιατί ΟΛΟΙ οι μεγαλοδημοσιογράφοι επιμένουν; Τι έχει ΒΡΕΙ ο κ. Κλαδας και η ΥΠΕΕ και όλοι αυτοί θέλουν να τον ξεφορτωθούν;
Ο ΣΚΑΙ αποκάλυψε τη μέθοδο με την οποία διακινούσε το μαύρο χρήμα ο Θέμος και επί πλέον σε ποιά φυσικά πρόσωπα και off-shore έχουν καταλήξει τα χρήματα που αναλήφθηκαν από το λογαριασμό της BNP Paribas! Ένα από τα φυσικά πρόσωπα φέρεται να είναι ο μεγαλύτερος διώκτης του Θέμου! (ποιός είναι άραγε;). Μόνο ο Θέμος χρησιμοποιούσε αυτή τη μέθοδο διακίνησης-ξεπλύματος; Μήπως και οι άλλοι ακολουθούσαν παρόμοιες διαδικασίες; Μήπως το σύνθημα "ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ" είναι συνώνυμο με το "ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ - ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ"
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
1. Κεντρικό ρόλο στην ΥΠΕΕ παίζει ο εισαγγελέας Ιωαννίδης, στον οποίο αναφέρονται οι Κλαδάς και ΤΡΕΙΣ ελεγκτές!. Ο εισαγγελέας ενημερώνει τον κ Πούλιο και αυτός με τη σειρά του τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κο Σανιδά. Άρα, αν "φας" τον Κλαδά, μετά τρως το Σανιδά;
2. Ο κ. Μπέζας στήριξε πλήρως τον κ. Κλαδά μέσα στη Βουλή. Γιατί άραγε; Τι ξέρουν στο υπουργείο Οικονομικών;
3. Σήμερα, ο κ Αλογοσκούφης διέταξε εσωτερικό έλεγχο για τις διαρροές στον τύπο στοιχείων της μυστικής έρευνας της ΥΠΕΕ. Άρα, ότι διέρευσε είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αυτά για να μαθαίνουμε τις μας κρύβουν και ποιούς εκβιάζουν.
Φαίνεται πως για κάποιους έρχεται το τέλος!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε insider αποφάσισα να "μετακομίσω" τρόπον τινά, στο ιστολόγιό σας, διότι το "από μέσα" έχει καταντήσει πλέον αηδιαστικό. Εκείνο που με αηδίασε κυριολεκτικά είναι η ανάρτηση προ ημερών, σχολίου για τους συνεργάτες του Ε. Στυλιανίδη και η μυθοπλασία περί της "παράνομης μετεγγραφής" συνεργάτη του. Μυθοπλασία τουλάχιστον μέχρι να θέσουν υπ'όψιν μας κάποιο σοβαρό στοιχείο που να αποδεικνύει το αληθές των ισχυρισμών της αναρτήσεως. Επειδή γνωρίζω ακριβώς τις διαδικασίες μετεγγραφής, δεν μπορώ να "φάω" το θέμα όπως μου το σερβίρουν.
Τέλος πάντων, επειδή έχω κουραστεί σ'αυτό τον τόπο να έχουν λόγο μόνο οι αριστεροί, οι ανιστόρητοι και οι συμβιβασμένοι, πολλές φορές μιλάω ωμά και δεν τηρώ τα προσχήματα, διότι το θεωρώ υποκρισία. Αυτό συνεκέντρωσε τα βέλη κάποιων συμπλεγματικών προσωπικοτήτων εναντίον μου και άρχισαν να χρησιμοποιούν το ίδο με εμένα ψευδώνυμο και να αναρτούν ψευδεπίγραφες ανοησίες. Τους χέζω λοιπόν και προτιμώ να συνομιλώ από διαδικτύου με σας διότι παρατήρησα ότι δεν είστε γελοίο υποκείμενο όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες μας.
Στη χώρα μας λοιπόν, στις ημέρες μας αναβιώνουν τα "λαϊκά" δικαστήρια του ΕΛΑΣ με τη μορφή της τηλε-δίκης. Στα λαϊκά δικαστήρια του βουνού η απόφαση ήταν πάντα ο φυσικός θάνατος του υποτιθέμενου φασίστα. Στα τηλε-δικαστήρια η απόφαση είναι πάντα μία: ηθικός θάνατος δι'εξευτελισμού. Γιατί έχω την αίσθηση ότι οι συνωμότες της σφραγίδας 17Ν άφησαν το 45άρι και έπιασαν τα μικρόφωνα?